بازسازی

نکاتی که باید قبل از بازسازی خانه بدانید

بازسازی


وقتی برای بازسازی خانه برنامه ریزی می کنید یعنی در حال  ورود به مسیری هستید که قرار است با انجام یک سری از کارها، خانه خود را زیباتر و دلنشین تر تغییر دهید. با این کار قطعاً احساس راحتی بیشتری خواهید داشت.

طرح نوسازی خانه و بازسازی را می‌توانید در ذهن خود داشته باشید اما برای بهتر اجرا شدن پروژه از صفر تا صد، بهتر است با کارشناسان با تجربه در این حوزه مشورت کنید.

 به طور کلی اگر برای پروژه بازسازی خانه، یک معمار استخدام می کنید، او برای شما برنامه ریزی خواهد کرد. از دیدگاه دیگر شاید شما بخواهید که بخشی از قسمت های داخل خانه را خودتان شخصاً نوسازی و بازسازی کنید؛ به این ترتیب تمام مسئولیت ها متوجه شخص شما خواهد بود.

از هر کدام از روش‌های فوق که اقدام کنید، بازسازی و نوسازی خانه، اقدامی است که به هزینه و انرژی زیادی نیاز دارد.

شاید جزو آن دسته از افرادی هستید که ترجیح می دهید با قیمت مقرون به صرفه، بازسازی خانه را انجام دهید و از پروژه تمام شده لذت ببرید؛ بنابراین این سوال در ذهن شما مطرح می شود که چگونه می توانم با مدیریت بهتر بودجه، خانه را بازسازی کنم؟ چه مفاهیم کلیدی وجود دارد که با رعایت آنها هزینه های من بیشتر کاهش پیدا می کند؟

 با توجه به اهمیت این مسئله، این مطلب را به بررسی مهمترین نکاتی اختصاص داده‌ایم که بر اساس آن می توانید دقیق برنامه ریزی کنید و خانه را به طور موثر بازسازی نمایید. این راهکارها مقرون به صرفه هستند و به عنوان یک راهنما برای شما مفید خواهند بود.

 

 بیشتر بخوانید: مراحل نوسازی و بازسازی ساختمان

 

مهمترین نکات برای بازسازی خانه به روش های مقرون به صرفه

 

 نکته اول: برنامه ریزی دقیق و مشورت با معمار یا پیمانکار

 اولین نکته که به عنوان گام اول در بازسازی خانه باید مورد نظر داشته باشید، برنامه ریزی دقیق است. برنامه ریزی، کلید موفقیت بازسازی ساختمان محسوب می شود.

 اگر به فکر نوسازی و بازسازی هستید باید هم روی کلیات و هم روی جزئیات پروژه تمرکز کنید. همین استراتژی را برای پروژه آپارتمان یا خانه ویلایی خود می توانید اجرا کنید.

 اگرچه بازسازی شامل قسمت های مختلف داخل ساختمان یا نمای بیرونی می‌شود اما این قانون به عنوان اصل کلی قابل اجرا است.

 فراموش نکنید که مدیریت بهتر عملیات بازسازی خانه فقط با حضور معمار یا پیمانکاری که در این حوزه تجربه دارد میسر خواهد شد. برنامه بازسازی را با یک معمار مطرح کنید تا بتوانند نیازهای خانه شما را ارزیابی کند و سپس بر اساس آن بازسازی را انجام دهد. 

هدف نهایی بازسازی خانه را شخص شما مشخص می کنید، بنابراین به خوبی درباره بازسازی آشپزخانه، بازسازی سرویس های بهداشتی و حمام، بازسازی اتاق نشیمن و پذیرایی یا بازسازی اتاق خواب فکر کنید.

 پس از اینکه اهداف خود را از بازسازی خانه مشخص کردید، می توانید نکات بعدی را ملاحظه کنید.

بازسازی

 نکته دوم: بودجه بندی مناسب

 دومین قدم در بازسازی خانه، بودجه بندی مناسب است. از آنجایی که شما تصمیم گرفته اید بازسازی را با روش های مقرون به صرفه و اقتصادی انجام دهید، در مورد کل پروژه، تعیین سقف هزینه ها اهمیت پیدا می کند. 

بهتر است در این مرحله، حداقل و حداکثر بودجه ای که می توانید به بازسازی خانه اختصاص دهید را مشخص کنید؛ چرا که این هزینه ها برروی انتخاب شما و اولویت بندی بازسازی بخش های مختلف خانه تاثیر گذار است. پس از پایان این مرحله می توانید کارهای دیگر را دنبال کنید.

 نکته سوم: تحقیق در بازار

نکته سوم را شاید بتوان مهمترین قسمت پروژه بازسازی خانه معرفی کرد. شما اکنون هدف خود را از بازسازی مشخص کردید و بودجه اختصاصی به این کار را نیز معین نموده اید. اکنون زمان آن است که به تحقیق بپردازید.

 برای تحقیق کردن، ذهن خود را به آنچه که تمایل دارید در خانه اجرا شود متمرکز کنید. به این فکر کنید که چه رنگ هایی باید در داخل خانه اجرا شود یا اینکه چه تزییناتی نیاز دارید.

 همچنین درباره تعویض مبلمان یا خرید مبلمان جدید یا دست دوم فکر کنید. در فروشگاه های اینترنتی به دنبال قیمت ‌لوازم یا وسایل خانه باشید. قیمت ها را با هم مقایسه کنید تا بتوانید یک انتخاب مقرون به صرفه داشته باشید.

 حتی برای خرید سیستم های تهویه یا روشنایی شاید نیاز باشد که چندین فروشنده را باهم مقایسه کنید. در عملیات بازسازی خانه، درباره‌ بهترین رنگ برای دیوارها یا کفپوش ها، مبلمان، پرده‌ها، درب و پنجره ها و .. تحقیق کنید. 

اگر به سبک مدرن برای دکوراسیون داخلی علاقه دارید، باید به سمت رنگ های روشن و خنثی بروید. دکوراسیون به سبک کلاسیک طراحی خاص خود را دارد.

 هر قسمتی از خانه را که می خواهید بازسازی کنید، درباره اجزای همان قسمت تحقیق کنید. به این ترتیب هم وقت خود را مدیریت کرده اید هم می توانید متناسب با بودجه خود، بازسازی خانه را اجرا کنید.

بازسازی

بیشتر بخوانید: نکات مهم در انتخاب کاشی سرویس بهداشتی

 

نکته چهارم: اولویت بندی داشته باشید

 چهارمین و آخرین نکته برای برنامه‌ریزی در بازسازی خانه این است که برای پروژه خود اولویت بندی داشته باشید. 

به طور کلی، اولویت برای نوسازی و بازسازی یک خانه به این صورت  مورد توجه قرار می گیرد:

بازسازی آشپزخانه

 بازسازی سرویس بهداشتی و حمام

 بازسازی سالن نشیمن و پذیرایی

بازسازی اتاق خواب.

 در بازسازی خانه، قسمت آشپزخانه از هر قسمت دیگری مهمتر است. آشپزخانه محیطی است که در آن غذا تهیه می شود، بنابراین باید از هر نظر تمیز و دلنشین باشد. با بودجه کم می توانید کابینت ها را تعویض کنید یا وسایل جدید بخرید. 

ظرفیت و اندازه آشپزخانه شما تعیین می‌کند که چه تغییراتی را برای بازسازی باید اجرا کنید. رنگ آمیزی کابینت ها می تواند یک اقدام کم هزینه باشد. اگر کابینت های شما نیاز به تعویض کامل دارند از مدل‌های ارزانتر در بازار استفاده کنید.

 نورپردازی آشپزخانه هم بسیار مهم است که در بازسازی آشپزخانه همیشه مورد توجه قرار می‌گیرد. آشپزخانه باید دارای پنجره باشد تا نور کافی را به درون هدایت کند.

 بازسازی سرویس بهداشتی و حمام از هر نظر اهمیت دارد. این قسمت را می توانید با تعویض کاشی های دیوار و کفپوش ها و تعویض شیرآلات انجام دهید.

تجهیزات سرویس بهداشتی و حمام با قیمت مناسب در بازار وجود دارند. با یک برنامه‌ریزی دقیق این قسمت را هم به بهترین شکل بازسازی خواهید کرد.

بازسازی

 برای بازسازی اتاق نشیمن و پذیرایی بهتر است برای مقرون به صرفه بودن پروژه، در درجه اول به تعویض کفپوش ها فکر کنید. اگر بودجه اضافی داشتید به تغییرات کاغذ دیواری، پرده ها یا مبلمان بپردازید.

 یک اصل مهم در بازسازی خانه وجود دارد و آن هم این است که اگر نیاز ندارید اتاق‌های کوچکتر را تغییر دهید، هزینه این قسمت را برای بخش‌های دیگر خرج کنید؛ در غیر این صورت می توانید هزینه اندکی را برای بازسازی اتاق های دیگر در ساختمان اختصاص دهید. 

بازسازی اتاق خواب می‌تواند شامل بازسازی کف و دیوارها، تعویض تخت خواب یا مبلمان و حتی ساخت یک مینی سوییت در اتاق باشد؛ به شرطی که ظرفیت اتاق به اندازه کافی برای این کار مناسب باشد.

بازسازی

سخن پایانی

 اولویت بندی برای بازسازی خانه می تواند به شما کمک کند که یک پروژه مقرون به صرفه را از ابتدا تا انتها اجرا کنید. اولویت بندی به طور کلی بر اساس اهمیت قسمت های داخل خانه به صورت بازسازی آشپزخانه، بازسازی سرویس بهداشتی و حمام، بازسازی سالن نشیمن و پذیرایی و بازسازی اتاق خواب دسته بندی می شود.

 اگر برای بازسازی خانه و نوسازی برخی از قسمت‌ها از معمار یا پیمانکار یا حتی طراح دکوراسیون استفاده کنید، هزینه های خود را بهتر مدیریت خواهید کرد.

 بهترین متخصصان و طراحان در این مجموعه همراه شما هستند تا بتوانید پروژه را به نحو مطلوب انجام دهید.

 

بیشتر بخوانید: نحوه محاسبه قیمت دکوراسیون داخلی

 

« قبلی مطالب دیگر بعدی »